A Logikamra Budapest egyik legújabb és talán legkreatívabb szabadulós játéka. 80 perces játékidő, 2 választható pálya, 8 hangulatos helyiség, 27 kinyitásra váró zárszerkezet és több mint 40 logikai/ügyességi feladat várja a bátor próbálkozókat.

Miben más a Logikamra?

Miben más a Logikamra, mint a legtöbb szabadulós játék? Itt olyan feladatokkal találkozhatsz, amilyenekkel sehol máshol! Itt találhatod meg Budapest legkreatívabb, legkülönlegesebb feladványait. Éppen ez adja a szobák pikantériáját. Emiatt válik sokszor azok számára is nehézzé, akik már tapasztaltak, s azok számára könnyűvé, akik először járnak ilyen helyen, viszont logikában és rátermettségben nem szenvednek hiányt.

A feladatok terén próbáltunk nagyon sokféle dolgot egy csokorba fogni, így tisztán a logikai feladatok mellett vannak ügyességi, illetve különböző készségeket és érzékszerveket próbára tevők is. Ezzel a játék egyrészt élvezetessé válik, másrészt szinte lehetetlen, hogy a csapat bármely tagja is unatkozzék. Nem elegendő, ha valaki egyedül próbálkozik a feladványokkal – a siker kulcsa a jó összmunka és a kommunikáció.

Ami a pályák hangulatát illeti, igyekszünk érdekes, különleges helyet teremteni: a hangok, a fények, a tárgyak, a képek, mind azt szolgálják, hogy 60 percre tényleg kiragadjunk Benneteket a valóságból, és komoly izgalmat keltsünk Bennetek a kijutást illetően. Amit nyújtunk: családias hangulat, vidám pillanatok, igényes, baráti környezet. Varázslatos kis hely ez.                                        

Tedd próbára magad!

Teher alatt nő a pálma, és a logikai játékok segítenek olajozottan tartani a fogaskerekeket. Ha elfogadod a kihívást, szólj néhány barátodnak, és látogassatok el hozzánk! Két egyedi pálya vár Rátok rengeteg érdekes, megoldandó feladvánnyal.

Családoknak, barátoknak, pároknak!

A játékot mindkét esetben játszhatják gyermekek is, de főleg a Wonderground esetében ajánlott. A szobák garantált szórakozást nyújtanak cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak és kisebb gyerkőcöknek egyaránt, ahol különleges látványvilággal és máshol nem tapasztalható egyedi feladatokkal találkozhatsz kényelmes, igényes és tágas környezetben. Szobáinkat 2-6 fős csapatok részére terveztük, párhuzamos feladatkialakítással.                                 

Pár perc gyakorlás

Ahhoz, hogy időtök nehogy kevés legyen odabent, kérünk Benneteket, hogy érkezzetek a foglalt időpont előtt kb. 10 perccel! Így lesz időtök ráhangolódni az előttetek álló kihívásokra az erre a célra kialakított előtérben ;)